Ingrediente:
300 g carne tocata (daca nu avem, putem o toca la robotul de bucatarie), 1 capatana de usturoi, 1 ceapa mica, 2 oua, 1 lingura de faina, 1 legatura de patrunjel, 1 felie de paine inmuiata in apa, sare si piper dupa gust. Optional, putem adauga si un morcov ras, dar nu este obligatoriu.
Preparare:Amestecam carnea tocata cu usturoiul si ceapa tocate marunt si adaugam sare si piper.
Tocam verdeata (patrunjelul) si il amestecam in compozitie impreuna cu ouale intregi.
Dupa ce inmuiem painea complet in apa, o amestecam cu restul de compozitie.
Timp de preparare:
40 minute sau depinde de cat de tare este focul aragazului vostru.
Electrocasnice: aragaz tigaie pentru prajit, spumiera, tocator de carne sau robot de bucatarie (daca nu avem carne tocata), pisalog de usturoi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu