miercuri, 27 iulie 2011

Pandișpan cu piersici și cireșe




Ingrediente: 5 ouă, 5 linguri cu zahăr, 5 linguri cu făină, esenţă de vanilie, un praf de sare, 3 piersici, cireşe.
Preparare: Se spală piersicile, se curăţă de coajă, se taie felii şi apoi se aşază într-o tavă rotundă sub forma unei flori, iar în centru se pune o cireaşă. Se pun cireşe şi pe marginea tăvii, una lângă alta. Se pregăteşte pandişpanul: se separă albuşurile de gălbenuşuri, se bat albuşurile spumă cu zahărul şi praful de sare, se adaugă gălbenuşurile unul câte unul şi apoi, amestecând uşor, se încorporează esenţa de vanilie şi făina. Se toarnă compoziţia în forma pregătită anterior. Se pune prăjitura în cuptorul bine încins şi se lasă la copt circa 30-35 de minute.

Sursă: Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu